Guest Book
Guest Book Form
  • Name:
  • Email:
  • Country:
  • Message:
  • Code:
Comments

22 Nov 2015

Patricia Collatz from Denmark:

Kære Anders og Ragnhild. Tusind tak for den helt specielle oplevelse Anders gav os på min mand, Simons, 30 års fødselsdag. Og sikke en oplevelse. Det var helt specielt - på dansk - at opleve "Don Lucas" og få alle de informationer som Anders brændte for at fortælle og vise. Så endnu engang tusind tak for denne oplevelse. det vil absolut være jer vi går til næste gang vi besøger Punta Cana.

16 Mar 2015

Ginnie from Denmark:

Hej Ragnhild, ja, så er vi desværre hjemme i DK igen.... MEN, den tur vi bookede via Palmera Travel, Reef Explorer, var helt fantastisk. Der var rigtig god tid til at snorkle med både hajer og rokker. Ligeledes var der også masser af tid til at snorkle over korallerne med en masse spændende og farverige fisk. En helt igennem fantastisk tur/oplevelse som vi på det varmeste kan anbefale. Afhentning på hotellet foregik uden problemer, nemt og hurtigt. Det samme da vi skulle tilbage igen. Mange hilsner Ginnie

31 May 2014

Z. Christopher from United States of America:

Anders: Thanks to you and Dan for organizing such a fun and absolutely wonderful trip. We all had a blast!! Thanks Again.
View older posts